Onderhoudsvrije ombouw van panelen

Pag. 13 van 17

Als u kiest voor het mooie, duurzame PermaWood, kunt u uw spa nog vele extra jaren onderhoudsvrij houden. De onderhoudsvrije ombouw rot niet, roest niet, trekt niet krom, is slijtvast en hoeft niet te worden vervangen.

Als u kiest voor het mooie, duurzame PermaWood, kunt u uw spa nog vele extra jaren onderhoudsvrij houden. De onderhoudsvrije ombouw rot niet, roest niet, trekt niet krom, is slijtvast en hoeft niet te worden vervangen. De panelen zijn gemaakt van een duurzaam synthetisch materiaal dat tegen de meest barre weersomstandigheden, waaronder sneeuw, vocht, regen, ijzel en hitte, bestand is. Deze tegen alle weersomstandigheden bestendige duurzame ombouw van PermaWood verkleurt bovendien niet en is vlekbestendig. Schilderen of een behandeling tegen vlekken is dan ook niet nodig. Indien nodig kunnen deze ombouwen gemakkelijk met water en zeep worden schoongemaakt. Het mooiste van alles is dat er geen bomen gekapt hoeven te worden!

 

Island - Standaard geleverd met onderhoudsvrije ombouw
Platinum - Standaard geleverd met onderhoudsvrije ombouw
Platinum Elite - Standaard geleverd met onderhoudsvrije ombouw

Amerikaanse kwaliteit
Leider in hydrothrapie
Aandacht tot in de details
Innovatie & design
Energie zuinig
Volledige watercontrole
Top in het luxe segment
Experience the ultimate

Wilt u meer weten over Artesian Spas Nederland, of wenst u een prijsopgaaf? Vul dan onderstaand formulier in, of bel: 06-294 55 604

Contact

ContactOf bel: 085-3031500
Kom Artesian Spa's bekijken in onze showroom
Control your spa with iphone app

Wilt u iemand anders attent maken op een artikel dat u in onze webwinkel heeft gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Deze persoon krijgt via een e-mail het artikel van uw keuze te zien. U kunt er ook nog een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Stuur de aanbeveling aan:


Afzender:


persoonlijk bericht:

Type de beveiligings tekst overSecurity Image